tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect tuinontwerp

 

Een tuinarchitect, het juiste adres

Indien u op zoek bent naar moderne tuinen, strakke tuinen, landelijke tuinen of een mooie voortuin dan bent u bij Herba als tuinarchitect aan het juiste adres. Als tuinarchitect streven wij er naar om het tuinontwerp van uw dromen te tekenen. De vele wensen die u ongetwijfeld zal hebben worden in de mate van het mogelijke opgenomen in het tuinontwerp. Aan de hand van het tuinadvies dat wij u kunnen bijbrengen, komt u tot het juiste tuinontwerp waarbij de mogelijkheden, uw wensen en de gepaste tuinarchitectuur één samenhangend geheel vormen. Maar het tuinontwerp heeft natuurlijk veel meer te bieden, hier willen we u graag meer over vertellen.

 

 

 

Een tuinarchitect heeft u veel te bieden

Hebt u bijvoorbeeld een voorkeur voor moderne tuinen of eerder voor landelijke tuinen. De tuinarchitecten van Herba staan u graag bij in uw keuze. Hierbij zullen onze tuinarchitecten rekening houden met de aanwezige elementen. Dit gecombineerd met de juiste materialen, beplanting, tuininrichting , verlichting en de gewenste vorm van tuin- architectuur. Aan de hand van gedetailleerde beplantingsplannen, verlichtingsplannen,... zal het tuinplan in de tuinaanleg ook handig uit

te voeren zijn.

 

Een tuinarchitect, het juiste adres.
Een tuinontwerp met losse lijnen van onze tuinarchitect

Wat kost een tuinarchitect ?

Een tuinarchitect heeft u veel te bieden.
3D beeld van een tuin met verschillende niveau's

We horen het de mensen al eens zeggen: "Zoveel kan het toch niet kosten om een tuinontwerp uit te tekenen?" Dit is natuurlijk zeer relatief. Een tuinplan uittekenen vergt immers meer dan simpelweg enkele lijnen op papier zetten. Allereerst moet er een grondplan zijn, hiervoor zal de tuin- architect een nauwkeurige opmeting moeten uitvoeren alvorens hij uw tuin kan ontwerpen. Vanaf dan zal hij er alles aan doen om één of meerdere tuinplannen te ontwerpen waarbij hij rekening zal houden met uw wensen, de mogelijkheden, wettelijke regelgeving, .... In samenspraak met u zal hij doorheen het ontwerpproces van het tuinontwerp tot het tuinplan van uw dromen komen. Dit wordt dan verder uitgewerkt totdat alle technische plannen perfect zijn uitgewerkt en iedere m² van uw tuin is ingevuld. Aangezien we elke klant als even belangrijk beschouwen zal dit ontwerp- proces zowel van toepassing zijn bij een kleine voortuin, als bij een grote landelijke tuin.

 

Op zoek naar een tuinarchitect in Vlaams-Brabant?

Elk tuinontwerp is een uniek verhaal, bij Herba schrijven we daar graag aan mee. Met maar liefst 6 gediplomeerde tuinarchitecten binnen het bedrijf zijn we er van overtuigd dat we samen met u tot het gewenste tuinresultaat komen. Samen met uw wensen, het reliëf en andere onmisbare elementen zullen we uw ideale tuin ontwerpen. Bent u op zoek naar het tuinontwerp waarbij uw vingers al beginnen te tintelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Bij verdere vragen kan u ons altijd vrijblijvend contacteren via e-mail, info@herba.be of telefonisch.

Gezocht: Tuinarchitect Vlaams-Brabant (m/v).
Situering Herba in de provincie Vlaams-Brabant

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties