tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen tuinontwerp voor kleine tuinen
Sfeervolle kleine tuinen.
Een mooi voorbeeld van kleine tuinen zijn deze ommuurde stadstuin met zwemvijver, ...

 

 

 

Sfeervolle kleine tuinen

Kleine tuinen kunnen met de juiste aanpak zeker een meerwaarde bieden aan uw woning. Kleine tuinen worden vaak ook als groene buitenkamers beschouwd. Dergelijke kleine tuinen zijn meestal een verlenging van uw leefruimte van binnen naar buiten toe. Vaak vindt men kleine tuinen vooral bij een gesloten bebouwing of rijwoningen, ommuurd of omsloten door gevels. Het streefdoel van de Herba tuinarchitecten is om binnen dergelijke kleine tuinen een maximum aan rust, ruimte en sfeer te creëren. Kleine tuinen kunnen ook minimalistisch opgevat worden met sobere lijnen en enkele groenaccenten. Kleine tuinen kunnen zowel de uitstraling krijgen van een landelijke tuin als een moderne tuin.

 

 

 

 

 

 

Tuinontwerp voor kleine tuinen

De realisatie van kleine tuinen begint met een creatief en doordacht tuinontwerp. Kleine tuinen kunnen zowel voortuinen als achtertuinen zijn. Het tuin- ontwerp vormt zowel bij kleine als grote tuinen de basis van een originele en sfeervolle tuininrichting. Het is belangrijk dat het tuinontwerp door een ervaren tuinarchitect wordt uitgewerkt. De Herba tuinarchitecten houden rekening met uw wensen en opvatting van een kleine tuin. Samen met de tuinarchitect wordt steeds een volledig tuinontwerp op maat uitgetekend. Belangrijk is ook de juiste plantenkeuze bij het uittekenen van kleine tuinen. Rekening houdend met de oppervlakte van de kleine tuinen worden in het tuinontwerp van kleine tuinen langzaam groeiende, kleine bomen voorgesteld. De vaste planten, bodembedekkers en struiken zijn best niet woekerend. De plantenkeuze bepaalt uiteindelijk mee de sfeer en uitstraling van kleine tuinen. De juiste plantenkeuze zorgt op langere termijn dat kleine tuinen ook mooie tuinen blijven met een specifiek karakter.

Tuinontwerp voor kleine tuinen.
een kleine achtertuin met niveauverschil, ...

 

Realisatie van kleine tuinen

Na het tuinontwerp volgt uiteindelijk de tuinaanleg van kleine tuinen. Het is de bedoeling dat tijdens de tuinaanleg steeds één tuinarchitect uit ons Herba-team op de werf aanwezig is. Dit staat garant voor een vlotte aanpak en goede communicatie tussen de opdrachtgever, de tuinontwerper en de tuin- aanlegger. De toegang tot kleine tuinen (smalle zij-ingang, enkel toegankelijk via de woning) is medebepalend voor het prijskaartje van uw tuinaanleg. Bij de realisatie van kleine tuinen houdt ons team rekening met de keuze van machines in functie van de toegankelijkheid tot uw kleine tuin. Achteraf staat Herba steeds klaar om eventueel het tuinonderhoud van kleine tuinen te verzorgen of u gepast tuinadvies te geven.

 

 

Bent u op zoek naar de ideale kleine tuinen? Contacteer ons dan nog vandaag vrijblijvend via de gebruikelijke kanalen.

 

 

Realisatie van kleine tuinen.
en deze kleine voortuin met speelse lijnen.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties