tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect voortuin

Tuininrichting maakt uw tuin compleet

Een goede tuinarchitect ontwerpt voortdurend tuinen die gericht zijn op de smaak van de klant. Bij deze tuinen hoort er telkens een andere visie, wensen, lijnvorming, beplanting, enz. Tuininrichting vormt alsook een zeer bepalende factor in het totaalbeeld van tuinen. Uw tuinarchitect zal bij het ontwerpen van uw tuin rekening houden met de gewenste stijlen. Indien uw voorkeur naar moderne tuinen gaat zal uw tuininrichting zich alsook bij deze stijl aan- sluiten. Uw tuinarchitect zal aan de hand van het tuinontwerp, uw stijl en uw smaak de gepaste tuinmeubelen en tuinverlichting voorstellen waardoor u uw tuin optimaal zal kunnen beleven.

 

Tuininrichting bepaalt uw tuinbeleving

Uw tuin beleven is voor elke persoon anders. Er zijn mensen die graag in de tuin werken en mensen die graag weinig tuinonderhoud wensen. Hiervoor zullen dus 2 totaal verschillende tuinontwerpen getekend worden. Al is er wel één onderdeel bij elke tuin even belangrijk: tuininrichting. Op het tuin- terras lekker genieten van het avondzonnetje met een glaasje wijn in de hand, even uitrusten op een mooie tuinbank tussen de vaste planten- borders, ontspannen luieren op een ligstoel aan de zwemvijver, ...

 

 

 

Tuininrichting bepaalt uw tuinbeleving
Een overdekt terras met jacuzzi.

Welke meerwaarde geeft een goedgekozen tuininrichting aan uw tuin?

 Welke meerwaarde geeft een goedgekozen tuininrichting aan uw tuin?
Wandarmaturen bij een overdekt terras.

Zoals reeds vermeld kan u door de juiste tuininrichting optimaal genieten van een mooie zomer. Hierdoor zal u in uw tuin op de gepaste manier kunnen ontspannen, iets wat zeer wenselijk is in het steeds drukker wordende leven. Even weg zijn in uw eigen tuinoase en genieten van qualitytime. Ook tuinverlichting heeft als tuininrichting een grote meer- waarde. De sfeerverlichting rond uw tuinterras, enkele mooie accenten in uw tuin die worden opgelicht, maken dat u ook in het donker kan verder genieten van uw tuin. Hierdoor zal u ook 's avonds nog lekker kunnen vertoeven op uw tuinterras. Ook in uw voortuin is verlichting belangrijk.

Het verlichte pad in de voortuin verhoogd de veiligheid van u, uw woning en uw bezoekers. Sensoren in uw voortuin waardoor het licht naast uw oprit opspringt wanneer u aan komt rijden zijn dan handige hulpmiddelen. Maar ook tijdens de wintermaanden zal u door uw tuininrichting van uw tuin kunnen genieten. Door enkele mooie accenten in uw tuin te verlichten brengt u uw tuin mee naar binnen. Op deze manier kan u het hele jaar door van uw tuin genieten.

 

Advies nodig bij uw tuininrichting?

Welke tuinmeubelen plaatst u waar? Welke verlichting voorzie ik in mijn tuin en wat wil ik verlichten opdat alles in balans blijft in mijn tuin?  Dit zijn enkele vragen waar onze tuinarchitecten u een gepast antwoord op kunnen geven. Bent u op zoek naar de gepaste tuininrichting voor uw tuin? Aarzel dan niet om ons even te contacteren, ook kan u ons bij verdere vragen altijd vrijblijvend bereiken via e-mail of telefoon.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties