groenvoorziening groenvoorziening bedrijven onderhoud groenvoorziening groenvoorzieningen
groenvoorziening groenvoorziening bedrijven onderhoud groenvoorziening groenvoorzieningen
groenvoorziening groenvoorziening bedrijven onderhoud groenvoorziening groenvoorzieningen
groenvoorziening groenvoorziening bedrijven onderhoud groenvoorziening groenvoorzieningen
groenvoorziening groenvoorziening bedrijven onderhoud groenvoorziening groenvoorzieningen tuinaanleg

Groenvoorziening aan uw bedrijf, uw visitekaartje

Bij een mooie inrichting rondom uw bedrijf zal de groenvoorziening het ideale visitekaartje bieden. Groenvoorziening is natuurlijk een zeer ruim begrip. Uzelf zal misschien reeds een beeld hebben van de groenvoor- ziening omtrent uw bedrijfsgebouw. In samenspraak met onze tuin- architecten zal u uw groenvoorzieningen rondom uw bedrijf op een heel andere manier gaan bekijken. Groenvoorziening gebeurt voornamelijk rondom de inkom van uw gebouw, de rokerszone, ontspanningsruimte, ... Al te vaak is dit steeds dezelfde beplanting en is er weinig beleving te bespeuren in deze aanplantingen. Hier speelt een tuinarchitect perfect op in. Samen met u gaat hij op zoek naar de juiste verhoudingen tussen het praktische en het esthetische. Dit om van de groenvoorziening, de gebouwen en de verharding één samenhangend geheel te maken.

 

 

Bij een mooie inrichting rondom uw bedrijf zal de groenvoorziening het ideale visitekaartje bieden.
De functionele inkom van een bedrijf aangekleed met wat groen.
Groenvoorzieningsbedrijven willen aan de hand van een doordacht tuinplan een mooi visitekaartje voor uw bedrijf afleveren.
Een doordacht aangelegde parking met toegangspaden van een bedrijf met recreatieve doeleinden.

 

Uw groenvoorziening, een doordacht plan

Er zijn verschillende tuinaannemers die zich naast tuinarchitectuur, tuin- aanleg en onderhoud ook richten op bedrijven, deze worden dan ook al eens groenvoorzieningsbedrijven genoemd. Groenvoorzieningsbedrijven willen aan de hand van een doordacht tuinplan een mooi visitekaartje voor uw bedrijf afleveren. Aan de hand van analyses en in samenspraak met u zullen groenvoorzieningsbedrijven één of meerdere plannen ontwerpen voor uw terrein. Hier wordt dan rekening gehouden met parkeergelegen- heid, toegangen naar en rond de gebouwen, verlichting om de toegang zo praktisch mogelijk te kunnen maken, ... Ook groenvoorziening speelt een belangrijke rol; welke planten zijn sterk genoeg naast voetgangerspaden, welke bieden wintergroene buffering en hebben weinig onderhoud nodig, enz.

 

 

Tuinaanleg en onderhoud van uw groenvoorziening

Tuinaanleg en onderhoud van de groenvoorziening bij uw bedrijf is van groot belang. Want hoe mooi uw plan ook is, als het niet goed aangelegd en onderhouden wordt, is er van een mooi visitekaartje na enkele jaren nog weinig te bespeuren. Doorheen het ontwerpproces wordt er al gedacht aan de volgende stappen, met name tuinaanleg en onderhoud. Zo worden er ook beheersplannen opgemaakt waar u kan volgen wat in uw groenvoorziening moet worden uitgevoerd. Natuurlijk kan u ook het onderhoud van de groenvoorziening zelf uitvoeren, ook dit wordt in het ontwerpproces besproken. De meeste groenvoorzieningsbedrijven richten zich ook op tuinaanleg en onderhoud. Hierdoor kan uw plan perfect worden uitgevoerd en dit zal het onderhoud van de groenvoorziening enkel maar ten goede komen.

Voordelen van groenvoorziening bij bedrijven

Zoals eerder besproken kan de groenvoorziening bij bedrijven de presen- tatie sterk verbeteren. Dat groenvoorziening bedrijven kan helpen op ecologische wijze wordt ook steeds belangrijker. Zo kan aan de hand van wadi's hemelwater opgevangen worden dat dan weer geïnfiltreerd wordt in de bodem. Ook in de vorm van groendaken kan groenvoorziening bedrijven financieel helpen. Door een groendak zullen de kosten voor klimatisatie in de winter en in de zomer minder hoog oplopen. Maar er zijn natuurlijk nog andere voordelen en mogelijkheden van groenvoorziening bij bedrijven. Wenst u uw groene visitekaartje met ons te bespreken? Aarzel dan niet om ons even te contacteren, ook kan u ons bij verdere vragen altijd vrijblijvend bereiken via e-mail of telefoon.

Voordelen van groenvoorziening bij bedrijven
Aangelegde parking met oog voor groen.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties