tuin tuinaanleg aanleg tuin tuinen
tuin tuinaanleg aanleg tuin tuinen
tuin tuinaanleg aanleg tuin tuinen
tuin tuinaanleg aanleg tuin tuinen
tuin tuinaanleg aanleg tuin tuinen tuin project

Partner voor een volledig tuinproject

Tuinen zijn vandaag vaak complexe combinaties van verschillende werkzaamheden en stielen. Helaas gebeurt het maar al te vaak dat verschillende bedrijven die aan een zelfde project werken de schuld naar mekaar doorschuiven indien er iets mis loopt. Vanuit Herba willen we dit probleem oplossen om u als tuineigenaar een zorgeloze realisatie te kunnen verzekeren. In eerste instantie wordt een gedetailleerde offerte voor uw tuin uitgewerkt waarin alle besproken werkzaamheden worden opgenomen. Op deze manier krijgt u een goed beeld wat de totale tuinaanleg zal kosten. Ook zaken die niet

door onze eigen tuinaanleggers worden uitgevoerd maar door onze onderaannemers zijn hier inbegrepen. De eindverantwoordelijkheid voor uw tuin rust volledig bij Herba. U dient dus bij vragen of bemerkingen in gelijk welke fase van uw tuinproject slechts met 1 persoon contact op te nemen.

Landelijke tuin met moderne elementen in Luxcom.

Het cliché "van A tot Z" voor uw tuin

Dit blad zou te kort zijn om alle mogelijke werkzaamheden die tegenwoordig bij de aanleg van een tuin komen kijken, op te sommen. We zijn er ons ook van bewust dat we niet alles zelf kunnen doen om uw tuinaanleg van begin tot einde te kunnen verzorgen. Hiervoor werd bewust gekozen om voor specifieke werken zoals tegelwerken, elektriciteitswerken, groot grondverzet, enz. met vaste partners te werken die hun stiel 100% beheersen. Door de jarenlange samenwerking met deze bedrijven is er onderling ook een vertrouwensband ontstaan waardoor we hun werk op een goede manier in uw tuin kunnen integreren. Onze werfleiders volgen voor u deze werkzaamheden op regelmatige basis op.

Uw tuin, een uitdaging?

Wanneer u denkt dat uw tuinwensen te complex zijn of uw perceel te moeilijk is om een realisatie mogelijk te maken, komen wij graag eens ter plaatse kijken. In een vrijblijvend gesprek kunnen we samen bekijken of we tot een goede oplossing kunnen komen om uw tuin te realiseren. Hierbij wenden we onze expertise van de voorbije 25 jaar aan om u te adviseren. Vaak wordt van hieruit een voorstel gedaan om in een ontwerpdossier samen met onze tuinarchitecten de uitdagingen vast te nemen en uw wensen uit te werken. Door op voorhand alle aspecten van de tuinaanleg door te nemen kan een vlotte realisatie dan ook verzekerd worden.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties