tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect
tuinarchitect tuinarchitecten tuinarchitect Vlaams-Brabant wat kost een tuinarchitect tuinontwerp

 

Een tuinarchitect, het juiste adres

Indien je op zoek bent naar moderne tuinen, strakke tuinen of een mooie voortuin dan ben je bij Herba aan het juiste adres. Als tuinarchitect streven wij er naar om het tuinontwerp van jouw dromen te tekenen. De vele wensen die je ongetwijfeld zal hebben worden in de mate van het mogelijke opgenomen in het tuinontwerp. Aan de hand van het tuinadvies dat wij je kunnen bijbrengen, komen we samen tot het juiste tuinontwerp waarbij de mogelijkheden, je wensen en de gepaste vormgeving één samenhangend geheel vormen. Maar een tuinontwerp heeft natuurlijk veel meer te bieden. Hier willen we je graag meer over vertellen.

 

 

 

Een tuinarchitect heeft je veel te bieden

Onze tuinarchitecten begeleiden je om de juiste keuzes te maken die nodig zijn voor een geslaagd tuinproject. Niet alleen de vorm wordt hierbij bepaald. We adviseren ook de materiaalkeuzes, beplanting, verlichting, enz. Een evenwichtig en goed doordacht tuinplan houdt rekening met heel wat aspecten. Hierin wordt je stap voor stap door onze tuinarchitect meegenomen. 

Een tuinplan van Herba.
Een tuinontwerp met losse lijnen van onze tuinarchitect

Wat kost een tuinarchitect ?

Bij Herba maken de tuinarchitecten een 3D-beeld van jouw tuinontwerp.
3D beeld van een tuin met verschillende niveau's

We horen het de mensen al eens zeggen: "Zoveel kan het toch niet kosten om een tuinontwerp uit te tekenen?" Dit is natuurlijk zeer relatief. Een tuinplan uittekenen vergt immers meer dan simpelweg enkele lijnen op papier zetten. Allereerst moet er een grondplan zijn, hiervoor zal de tuin- architect een nauwkeurige opmeting moeten uitvoeren alvorens hij uw tuin kan ontwerpen. Met deze informatie wordt een concreet ontwerp uitgetekend waarbij hij rekening zal houden met uw wensen, de mogelijkheden, wettelijke regelgeving,.... In samenspraak met u zal hij doorheen het ontwerpproces van het tuinontwerp tot het tuinplan van uw dromen komen. Dit wordt dan verder uitgewerkt totdat alle details zijn uitgewerkt en iedere m² van uw tuin is ingevuld. Aangezien we elke klant als even belangrijk beschouwen zal dit ontwerp- proces zowel van toepassing zijn bij een kleine voortuin, als bij een grote landelijke tuin.

Op zoek naar een tuinarchitect in Vlaams-Brabant?

Elk tuinontwerp is een uniek verhaal, bij Herba schrijven we daar graag aan mee. Met maar liefst 6 gediplomeerde tuinarchitecten binnen het bedrijf zijn we er van overtuigd dat we samen met jou tot het gewenste tuinresultaat komen. Samen met jouw wensen, het reliëf en andere onmisbare elementen zullen we jouw ideale tuin ontwerpen. Bent je op zoek naar het tuinontwerp waarbij je vingers al beginnen te tintelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Bij verdere vragen kan je ons altijd vrijblijvend contacteren via e-mail, info@herba.be of telefonisch.

 

Heb je interesse om een plan te laten uitwerken waarmee je zelf aan de slag kan? Laat het ons gerust weten. Dan brengen wij je met veel plezier in contact met de juiste persoon. 

 

Herba is werkzaam in volgende gemeenten:

- Lubbeek

- Holsbeek

- Tielt-Winge

- Leuven

- Bierbeek

- Boutersem

- Tienen

- Glabbeek

- Oud-Heverlee

- Herent

- Rotselaar

- Aarschot

- Scherpenheuvel - Zichem

- Bekkevoort

- Kortenaken

- Hoegaarden

- Bertem

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties