tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen
tuinen kleine tuinen tuinontwerp tuinontwerp kleine tuinen tuinontwerp voor kleine tuinen
Stadstuin met houten terras en vijver.

 

 

 

Sfeervolle kleine tuinen

Kleine tuinen kunnen met de juiste aanpak zeker een meerwaarde bieden aan uw woning. Kleine tuinen worden vaak ook als groene buitenkamers beschouwd. Dergelijke kleine tuinen zijn meestal een verlenging van uw leefruimte van binnen naar buiten toe. Vaak vindt men kleine tuinen vooral bij een gesloten bebouwing of rijwoningen, ommuurd of omsloten door gevels. Het streefdoel van de Herba tuinarchitecten is om binnen dergelijke omgeving een maximum aan rust, ruimte en sfeer te creëren. Kleine tuinen kunnen ook minimalistisch opgevat worden met sobere lijnen en enkele groenaccenten. 

 

 

 

 

 

Tuinontwerp voor kleine tuinen

De realisatie van kleine tuinen begint met een creatief en doordacht tuinontwerp. Kleine tuinen kunnen zowel voortuinen als achtertuinen zijn. Het is belangrijk dat het tuinontwerp door een ervaren tuinarchitect wordt uitgewerkt. Onze tuinarchitecten houden rekening met uw wensen en opvatting van een kleine tuin. Samen met de tuinarchitect wordt steeds een volledig tuinontwerp op maat uitgetekend. Zeker hier is een goede beplantingskeuze onontbeerlijk. Rekening houdend met de oppervlakte van de kleine tuinen worden in het tuinontwerp langzaam groeiende, kleine bomen voorgesteld. De vaste planten, bodembedekkers en struiken zijn best niet woekerend. De plantenkeuze bepaalt uiteindelijk mee de sfeer en uitstraling van de tuin. De juiste plantenkeuze zorgt op langere termijn dat kleine tuinen ook mooie tuinen blijven met een specifiek karakter.

Sfeervolle stadstuin met polybeton en vijver.

 

Realisatie van kleine tuinen

Na het tuinontwerp volgt de tuinaanleg. De toegang tot kleine tuinen (smalle zij-ingang, enkel toegankelijk via de woning) is medebepalend voor het prijskaartje van de aanleg. Bij de realisatie van kleine tuinen houdt ons team rekening met de keuze van machines in functie van de toegankelijkheid. Achteraf staat Herba steeds klaar om eventueel het tuinonderhoud van uw tuin te verzorgen of u gepast tuinadvies te geven.

 

 

Bent u op zoek naar de ideale kleine tuin? Contacteer ons dan nog vandaag vrijblijvend via de gebruikelijke kanalen.

 

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties