tuinonderhoud tuin tuinen zwemvijvers
tuinonderhoud tuin tuinen zwemvijvers
tuinonderhoud tuin tuinen zwemvijvers
tuinonderhoud tuin tuinen zwemvijvers
tuinonderhoud tuin tuinen zwemvijvers snoeien

Tuinonderhoud voor groeiende tuinen

Tuinen die groeien bruisen van de energie. Dit verklaart de opladende functie van de tuinbeleving. Voor deze tuinbeleving kan Herba je bijstaan met

het tuinonderhoud. Bloementuin of moderne tuin maakt niet uit, elk project wordt individueel benaderd samen met jou. De evolutie van je tuin is onze specialiteit, op deze manier weten we een meerwaarde toe te voegen aan die ene unieke plek in het groen. Tuinonderhoud kan per seizoen maar eveneens per maand, afhankelijk van de tuin en jouw noden. 

 

Onderhoud van zwemvijvers

Onderhoud van voornamelijk zwemvijvers of gewone siervijvers zit eveneens in onze aanbieding.

We beschikken hiervoor over een eigen professionele vijverstofzuiger om het slib op een effectieve manier te kunnen verwijderen. Onderhoud van vijvers betekent ook de beplanting verjongen of aanvullen voor een optimale zuiverende functie.

Een zwemvijverstofzuiger voor het onderhouden van je zwemvijver.
De zwemvijverstofzuiger voor het verwijderen van slib.
Tuinonderhoud onder leiding van een tuinarchitect.
Snoeien van hagen of solitaire struiken.

 

Vormgeving in de tuin

Tuinonderhoud in de tuin biedt ons de kans om uw hagen en massieven tot in detail vorm te geven. In de uitvoering van het tuinonderhoud kunnen we dan ook garanderen dat alles perfect geschoren wordt voor een optimaal gevoel van vormgeving te kunnen benadrukken. Het snoeien of vorm geven aan bomen en solitaire struiken is ook een belangrijk deel van het tuinonderhoud. De toegepaste snoei is cruciaal voor de soort solitair of boom.

 

 

 

Tuinonderhoud onder leiding van een tuinarchitect

Dit schept ook de mogelijkheid om uw tuin te laten evolueren tot een nog mooiere tuin. Tijdens het tuinonderhoud wordt ook nagedacht hoe planten en perken beter tot hun recht kunnen komen om via deze manier op zoek

te gaan naar de beste verhouding tussen mens en natuur. Om uw tuin er 

stralend en energiek te laten uitzien, is een specifieke voedselvoorziening nodig op natuurlijke basis die we op maat kunnen verzorgen.

Onze specialiteit :

Tuinonderhoud in bloeirijke tuinen is één van onze beste troeven, hierbij spelen kennis en ervaring een belangrijke rol. Het beheren van het juiste evenwicht tussen een rijke variatie aan bloeiende planten is een kunde waar we ons in thuis voelen. Dit type van tuinonderhoud kunnen we samen met u vormgeven. Dit noemen we tuinonderhoud voor tuinen die mogen groeien.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties