tuinmeubelen teak tuinmeubelen moderne tuinmeubelen tuin
tuinmeubelen teak tuinmeubelen moderne tuinmeubelen tuin
tuinmeubelen teak tuinmeubelen moderne tuinmeubelen tuin
tuinmeubelen teak tuinmeubelen moderne tuinmeubelen tuin
tuinmeubelen teak tuinmeubelen moderne tuinmeubelen tuin loungeset

Tuinmeubelen zijn een echte must

Tuinmeubelen zijn er in alle mogelijke vormen en materialen, van goedkope tuinmeubelen tot zeer kwaliteitsvolle tuinmeubelen. Tuinmeubelen, zoals een mooie tuintafel op uw terras, zijn haast niet meer weg te denken uit uw tuin. Misschien kiest u voor leuke tuinstoelen om gezellig samen iets te drinken aan de tuintafel. Of wilt u aan uw tuintafel eerder een hardhouten tuinbank? Graag willen we u hierover meer informatie meegeven, gaande van een tuintafel tot Wicker tuinmeubelen of tuinsets.

 

 

Tuinmeubelen zorgen voor extra tuinbeleving

Een loungeset of een tuinset van bv. Wicker tuinmeubelen kunnen uw tuin een echte meerwaarde geven. Wicker tuinmeubelen zien eruit als rotan of

riet maar zijn echter uit kunststof gemaakt. Zonder afbreuk te willen doen aan Wicker tuinmeubelen zijn wij bij Herba toch eerder voorstander van

tuinmeubelen in aluminium of tropisch hardhout.

 

Op uw hoofdterras is het altijd leuk om kwaliteitsvolle, weerbestendige tuinmeubelen te plaatsen. Weerbestendige tuinmeubelen maken van uw terras een leuke plaats om bij elk weer buiten te zitten of te genieten van de avondzon. Een leuke kleurtoets kan de terrasmeubelen en de tuinbeleving nog een extra meerwaarde geven. Heeft u een poolhouse of een zwemvijver waar het lekker vertoeven is? Denk dan eens aan ligstoelen, een mooie loungeset of andere tuinmeubels. Aangezien u op een loungeset of een ligstoel uw tuin en beplanting van op een lagere hoogte zal bekijken zal uw tuinbeleving warmer en gezelliger aanvoelen. Een loungeset is dus een echte aanrader om echt te ontspannen en om tot rust te komen.

Gezellige loungehoek in de tuin.
Een Wicker loungeset op een overdekt terras.
Moderne tuinmeubelen in de strakke tuin.
Een moderne tuinset bij een hedendaagse woning.

 

De juiste tuinmeubelen volgens uw stijl

Zoals besproken in "Het ideale tuinplan" heeft iedereen zijn eigen, unieke stijl. Bij een moderne of rechtlijnige architectuur van de woning kan men al eerder kiezen voor moderne tuinmeubelen of trendy tuinmeubelen. Moderne tuinmeubelen worden ook al eens gebruikt bij mensen die hun tuin er jonger willen laten uitzien. Maar in plaats van moderne tuinmeubelen zouden hier ook teak tuinmeubelen goed tot hun recht kunnen komen. Teak tuinmeubelen zijn een grote aanrader bij pastorie woningen, hoeves, natuurlijke tuinen, ... Bij teak tuinmeubelen zijn er veel keuzemogelijkheden zoals tuinbanken en tafeltjes. Hierdoor kan je de hele tuinset één geheel laten vormen en perfect laten samenhangen met uw tuin of terras.

Let bij teak tuinmeubelen en andere houten meubelen wel goed op de duurzaamheidsklasse. Zo kan klasse 1 tot 25 jaar meegaan en klasse 5 bijvoorbeeld na 3 jaar aan vervanging toe zijn.

Tuin en tuinmeubelen, één harmonieus geheel.
Een hardhouten tuinstoel in combinatie met stof.

Tuin en tuinmeubelen, één harmonieus geheel

Welke tuinmeubelen passen er bij uw tuin en uw smaak? Hierover kan een tuinarchitect u altijd meer info geven. Hij zal ervoor zorgen dat uw tuin en tuinmeubelen één harmonieus geheel vormen. Alsook bij onze vakkundige partner kan u met al uw vragen terecht.

 

Wenst u met één van onze tuinarchitecten op zoek te gaan naar de geschikte tuinmeubelen? Aarzel dan niet om ons even te contacteren, ook kan u ons bij verdere vragen altijd vrijblijvend bereiken via e-mail of telefoon.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties