tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect
tuininrichting tuin tuinen tuinarchitect voortuin

Tuininrichting maakt je tuin compleet

Een goede tuinarchitect ontwerpt voortdurend tuinen die gericht zijn op de smaak van de klant. Bij deze tuinen hoort er telkens een andere visie, wensen, lijnvorming, beplanting, enz. Tuininrichting vormt alsook een zeer bepalende factor in het totaalbeeld van tuinen. Je tuinarchitect zal bij het ontwerpen van je tuin rekening houden met de gewenste stijlen. Indien je voorkeur naar moderne tuinen gaat zal de tuininrichting zich alsook bij deze stijl aan- sluiten. De tuinarchitect zal aan de hand van het tuinontwerp, je stijl en smaak de gepaste tuinmeubelen en tuinverlichting voorstellen zodat je optimaal kan genieten in je tuin. 

 

Tuininrichting bepaalt uw tuinbeleving

Hoe je je tuin beleeft is voor elke persoon anders. Er zijn mensen die graag in de tuin werken en mensen die graag weinig tuinonderhoud wensen. Hiervoor zullen dus 2 totaal verschillende tuinontwerpen getekend worden. Al is er wel één onderdeel bij elke tuin even belangrijk: tuininrichting. Op het tuin- terras lekker genieten van het avondzonnetje met een glaasje wijn in de hand, even uitrusten op een mooie tuinbank tussen de vaste planten- borders, ontspannen luieren op een ligstoel aan de zwemvijver, ...

 

 

Sfeervolle verlichting in de tuin.

Welke meerwaarde geeft een goedgekozen tuininrichting aan je tuin?

Terras met grind en hout voor een mediterraans gevoel.

Door een goede tuininrichting kan je optimaal genieten van een mooie zomer. Lekker ontspannen in de tuin is in onze steeds drukker wordende leven steeds belangrijker geworden. Even weg zijn in je eigen tuinoase en genieten van qualitytime. Ook tuinverlichting heeft als tuininrichting een grote meer- waarde. De sfeerverlichting rond je tuinterras, enkele mooie accenten in je tuin die worden opgelicht, maken dat je ook in het donker kan verder genieten van je tuin. Hierdoor zal je ook 's avonds nog lekker kunnen vertoeven op je tuinterras. 

Ook in de voortuin is verlichting belangrijk. Een verlicht pad verhoogt de veiligheid van jou, je woning en je bezoekers. Sensoren in de voortuin waardoor het licht naast je oprit opspringt wanneer je aan komt rijden zijn dan handige hulpmiddelen. Maar ook tijdens de wintermaanden zal je door de tuininrichting van je tuin kunnen genieten. Door enkele mooie accenten in je tuin te verlichten brengt je je tuin mee naar binnen. Op deze manier kan je het hele jaar door van je tuin genieten.

Advies nodig bij de tuininrichting?

Welke tuinmeubelen plaats ik waar? Welke verlichting voorzie ik in mijn tuin en wat wil ik verlichten opdat alles in balans blijft in mijn tuin?  Dit zijn enkele vragen waar onze tuinarchitecten je een gepast antwoord op kunnen geven. Ben je op zoek naar de gepaste tuininrichting voor je tuin? Aarzel dan niet om ons even te contacteren, ook kan je ons bij verdere vragen altijd vrijblijvend bereiken via e-mail of telefoon.

Ontdek de kracht van tuinbeleving

Onze realisaties